szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Ironman

{jcomments on}Ironman 2014

A 2013-ról nem írtam semmit. Az egy nagy összeomlás volt a pokoli melegben. Na de majd 2014 -ben!!

 

2012 Ironman

A tavalyihoz hasonló, amatőr felkészüléssel odaálltam idén is.
 Év eleje óta volt kb 50 óra futás, 100 óra kerékpár (kb fele spinning), és sajnos csak 10 óra úszás. Ez biztosan nem mondható túl erősnek. Siklóernyő versenyek miatt, ebben is voltak 1 hetes komplett szünetek. Érzésre is rezgett a léc, ennek ellenére vérmes reményekkel álltam oda. Még tervem is volt.

 

2011 Ironman

The doctor said I need more iron .....

 

Minden triatlonos múlt nélkül februárban határoztam el, hogy elindulok Nagyatádon az Ironman OB-n.. Két éve futottam először félmaratont, egy éve maratont. Igaz gyerekkorom óta folyamatosan sportolok.

 

Ironman ???

Az alábbit a http://witch-ironman.blog.hu/ oldalról ollóztam, nagyon tetszik.

az Ironman nem olyan műfaj amit "bárki, minimális sportmúlttal, nulla edzéssel megcsinál". Nem, ez pont nem az a műfaj . Az a sapkahorgolás, meg a villanyvasút építés.

Aki már csinálta, az tudja hogy már magában a 180 kili bringa is - az úszás és a maratoni futás között lévő szendvicsben - pont eléggé le bírja vágni az embert ha nem vigyáz. Főleg ha mondjuk éppen 35 C van. Néha azt érzem, hogy néha az UVA/B sugárzás is arra való, és olyan a versenyen, mint ha pontosan arra optimalizálták volna hogy szép sorban lezúzzon mindenkit a bringáról.

Szóval NEM gyerekjáték. Akármi akármit is mond. Ne hallgass a trollokra, és ne etesd őket.

Az IM nem kemény. Hanem: "hűb*zmeg". Ha nem lenne az, akkor az emberek a vasárnapi bringázás helyett Ironmant csinálnának hétvégente. De nem csinálnak.

 Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés