szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1996. Európa Bajnokság - Norvégia

Egyedüli magyar résztvevőként utaztam ki a versenyre. Tasi Gábor és Tasi Péter kisért el. Meglepve tapasztaltuk hogy ott bizony júniusban is be voltak fagyva fennsíkon levő tavak és a starhelyen néha esett a hó. Elég kellemetlen volt végig sátorban aludni...

 

Kocsival tettük meg a 2000km utat. Mikor fel akartunk menni a Lengyelország - Svédország közötti kompra (8 óra az út ) észrevettük, hogy a kocsi tankja kilyukadt és folyamatosan szivárog a benzin. Egy kamionsofőr tanácsára szappannal addig kenegettük, amíg abbamaradt a szivárgás. A kompon az egyik pincér olcsón bérbeadta nekünk a szobáját. A szoba kb 3 négyzetméter volt. Mivel közvetlenül a gépház mellett volt, ezért beszélgetni alig, aludni pedig egyáltalán nem lehetett benne.

Mivel három hétig csaknem folyamatosan esett az eső és viharos szél fújt a verseny elmaradt. Cserébe naponta átlagosan 10 órát ultiztunk. A fennmaradó időt evéssel és alvásssal töltöttük. Összesen kb 3 napot repültünk. Egyik nap azonban 10-es liftet tekerhettünk. Ez volt életem eddigi legerősebb emelése.

Ez az utazás anyagilag és repülési szempontból egy óriási csőd volt. Azaz: ORDAS CUMI, főleg mivel a nevezési díjat magam fizettem (800 DM). Ezért a pénzért adtak egy pólót ami azóta is megvan. Persze egy 800DM -es pólótól elvárható,hogy ne menjen tönkre néhány év alatt.

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.