szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1997 Olaszország PWC

Igazi bikaság volt. A Brazil világkupa tapasztalatai alapján attól féltünk, hogy itt sokkal nagyobb tömeg lesz, mert a termikek szűkebbek. Ez végül nem következett be. A hegyvidéken több lehetséges termiklelőhely van. Ezért ha valaki emelkedni kezd, akkor nem startol rá mindenki azonnal. Itt is szépen elrepülgettünk saját tempónkban. (Ez végül a 90. helyhez volt elég)

 


Volt egy versenynap, amit csak akkor fújtak le, amikor villámlott és jött a kifutószél. Volt aki tóba szállt, volt aki fára . Utólag kissé saját magamon is elcsodálkoztam, hogy mekkora állat vagyok (meg mekkora állatok a többiek is), hogy látom az összállást meg a villámlást, és mégis arra megyek, mert ott az utolsó fordulópont és a versenyt még nem fújták le. Igy aztán igazi megkönnyebbülés volt mikor láttam hogy mindenki B-stallal süllyed és a napot törölték.

Egy másik napon a levegőben lemerült a varióm. Igaz ugyan, hogy két független elem van benne, de lusta voltam bármelyiket is kicserélni. A táv utolsó 20 km-t varió nélkül tettem meg. Ez különösen nehéz volt, hiszen ez pont egy síkvidéki rész volt. Végig tapadni kellett valakire, és csak a többieket figyelni. Meglepve tapasztaltam, hogy így is simán el lehet repkedni, viszont nagyon idegesítő a folyamatos bizonytalanság.

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.