szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1997 Spanyolország Világbajnokság

 A verseny kezdete előtt kb. két héttel érkeztünk a verseny helyszínére. Szerencsénk volt, mert sikerült a főtéren egy 4 szintes házat kibérelni napi kb 4200 forintért (6 főre). A dolog szépséghibája csak az volt, hogy a ház alapterülete kb 10 négyzetméter volt.

 

Mindenesetre jelentős színvonalbeli emelkedés volt a korábbi sátrazásokhoz képest. A verseny megnyitója igazán látványos volt. Egy kb 30 fős társulatat adott elő valami BOGÁR színdarabot, petárdákkal, tűzijátékkal, kerékpáros katicabogárral, gólyalábas sáskával.

 

 

Tudtuk, hogy ránk fér a gyakorlás, mert nemigen voltak magashegyi repülési tapasztalataink. Az biztos , hogy egyik korábban ismert repülési területhez sem hasonlított. Hegyek, völgyek, dombok, hágók , gerincek kusza összevisszasága volt. Az alapképet agyáltalán nem láttuk.

Óriási élményt jelentett a Pireneusokban repülni. A körülmények igazán extrémek voltak. A nyolc versenynap alatt több mint 40 pilóta nyitottt mentőernyőt. Hosszú és bonyolult feladatok voltak. Az alapképet abszolút nem láttuk. (Legalábbis én..) Soha nemtudtuk honnan fog fújni a szél, hol lesz emelés, hol érdemes lejtőzni stb. Ennek ellenére igyekeztünk a legjobbat nyújtani, ami ahhoz volt elég, hogy a mezőny első felében végezzünk. Nyolc érvényes versenynap volt ami igazán jónak számít.

Be kellett ismernünk, hogy az ilyen jellegű területeken történő repülést otthon nem lehet megtanulniA fotón Szűcs Zoli látható. (Kisértetiesen hasonlít a Ponyvaregény c. film Béna nevű mellékszereplőjére.)

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.