szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1998 XC Open - Szlovénia

Közel 50 pilóta utazott el Szlovéniába, hogy részt vehessen XC Open elnevezésű versenyen. Ismét be kellett látni, hogy a rossz időjárás bármit tönkretehet. Közel egy hétig sátraztunk a zuhogó esőben a többek által Zöld Pokolnak nevezett helyen. Mindössze egyetlen érvényes versenynap volt. Ekkor egy 50km-es törtvonalú céltávot repültünk.

 

Számomra igen mókásan alakult az egyetlen érvényes versenynap utolsó szakasza. A utolsó fordulőpont és a cél között kb 2 km volt a távolság. Mikor az utolsó fordulópontot elértem, akkor Tasi Gabi kb 100 méterrel előttem volt. (Lehet hogy kevesebbel). Mindketten nyomtuk a parkettagázt. Elcsodálkoztam,mert simán utólértem sőt meg is előztem. Azt mondta, hogy ez azért volt, mert rosszul volt bekötve a gyorsító és nem tudta teljesen kinyomni. Az biztos, hogy azonos tipusú ernyőnk volt (Edel Sector + full kevlár), de az enyém L az övé S méret . A két ernyő közötti teljesítménykülönbség nagyon szembetűnő volt.
 

 

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.