szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1999 Brazil Open - Governador Valadares

Az 1997. Évi PWC helyszínén rendezték a versenyt. Ez volt a Brazil Nemzeti Bajnokság első fordulója, melyen 80 pilóta indult. Nagy nevek nem voltak, mert az egy héttel korábban Argentinában rendezett világkupán vettek részt. A tervezett hét napból öt lett érvényes.

 


Egyszerű és biztonságos volt ezen a helyszínen repülni. Nem voltak magas hegyek, völgyek, gerincek. Az egyetlen nehézséget az jelentette, hogy nagyon gyér volt az úthálózat és ha nem sikerült út mellé szállni, akkor több órás gyaloglás következett. A feladatok 40-80 km hosszúak voltak. Minden nap az első 10-ben végeztünk. Szerencsére jó ernyőink voltak, így nekünk minden hosszú siklás kedvezett. (Azóta ez még inkább igaz hála az új ernyőmnek NOVA KRYPTON..)

 

 



  Ez akkor most egy zivatarfelhő?

A legnagyobb henc az utolsó napon következett be. A hármunkon kívül kívül más nem ért célba. Átrepültük a célszalagot, leszálltunk, összehajtottunk, majd vártuk a többieket….. De senki sem jött… (Azért szerencsénk is volt, mert a táv felénél egy zápor eredt el mögöttünk és szinte az összes pilóta leszállt.) A célbírók is kissé meglepettnek tűntek, hát még akkor mikor este közzétették a verseny végeredményét:

 

Brazilian Open - Paragliding Championship

1.Vas Csaba

5.Simonics Péter

6. Forgó Szilárd (én voltam a legkutyább)

 

Sajnos a végeredményt nem kaptuk meg papíron, így a pontokat és a többi pilóta nevét nem tudom.

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.