szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

My Horror

2006. Június 15.

Hoszabb kihagyás után, különösebb startgyakorlás nélkül elmentünk nyikomra.
Teljesen alap 2 m/s tanfolyamozó szélben startoltam el. Rosszul itéltem meg a sebességet és a lejtõt , 3 lépés után , további futás helyett beledoltem felsõtesttel. Ez arra volt elég hogy az ernyő elkezdjen repülni, miközben 10 cm-re a talaj felett voltam, fejjel elõre, teljesen hason.

 

Éppen sebességet gyûjtütt az ernyõ, amikor arccal belezúgtam, egy frissen csonkolt bokor 10 cm husszú nyársaiba. Arccal, tompítás nélkül. A nyakam egybemaradt, de minden izom megkapta a magáét. Az alsó ajkam majdnem leszakadt a fogínyemrõl.

Akkora volt a lendületem, hogy mikor megakadtam a csonkokkal az arcomban, nyomtam még egy nyújtott testû elõre másfél szaltót.

Ok 1 . Hoszabb kihagyás, szezonkezdés kutyázás nélkül

Ok2. Lusta start, minimál futással.

Ok3 : Állvédõ nélküli sisak (lehet hogy állvédõ sisakban a nyakam bebuktam vonla, nem tudom)

Ok4. A bokrot nem úgy kéne irtani, hogy a talaj felett 10cm csonkoljuk.

 

Tanulság : Nem számolom össze hány start, hány óra, hány km repülés utás is , el lehet rontani egy telsejen egyszerû, ideális körülmények közötti startot. Még akkor is ha azt hiszi hogy nagyon képben van.

 

Státusz: Az orrháton és a feésõ ajkon felületes hámhorzsolások. Az alsó ajak jobb oldalán a szájnyálkahártya irányába terjedõen 3cm , hosszirányú repesztett seb. A fogíny és az alsó ajkak találkozásánál 5 cm szélességben , egyenetlen szélû, földdel és növényi részekkel erõseny szennyezett szakított, helyenként lebenyes seb.

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.