szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

273 km céltáv világrekord

Több héten keresztül próbáltuk a világrekordot megdönteni. Természetesen úgy tekintek erre a repülésre mint siklóernyős életem legmeghatározóbb élményére. Igaz repültem már nagyobbat azóta, sőt versenyeken nagyobb kihívásokkal is szembekerültem. De a világrekord megdöntése meg az egész hozzá társuló élménydömping felülmúlhatatlan. Fantasztikus volt minden reggel arra ébredni, hogy lehet hogy ma döntjük meg a világrekordot.

Ez volt az első saját ernyős videóm. Ez meg is látszik rajta. De nem adtam fel. A 20 perces klippet kb 200 óra alatt sikerült megcsinálni...

Beszámoló: Ceara 2002 - A világrekord

Napnyugta a felhők felett - Simonics Peti írása

 

Hozzászólások  

 
#1 Kiss Attila 2011-09-11 23:38
Ez a brazíliai akció volt igaz, amiről a Termiklovagok DVD is készült? Nos ezt a videót többször is megnézem és nagyon bejött. Alapos, minőségi munka. Megérte vele kínlódni :). Elismerésem. Véleményem szerint a lehető legtöbb "fílinget", - amit egy vidi csak közvetíthet a néző felé - ezek a képsorok átadják abból a érzésből amit megéltetek. :) ;) Büszke vagyok Rád Szisz!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.

Világrekord videoklip

You must have Flash Player installed in order to see this player.