szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1994 Európa Bajnokság - Szlovénia

Igazi zöldfülűként utaztam ki erre a versenyre. Igaz ekkor már volt távrepülései tapasztalatom. (2 db 10km és 1db 30km-táv fél év alatt.) Szűcs Zolinak -aki szintén a csapat tagja volt- hasonló eredményei voltak . (3db 20 km táv). A csapatvezető Simonics Peti volt

 

. Szűcs Zoli és én akkor meg voltunk győződve róla, hogy Peti kristálytisztán és remegésmentesen látja az alapképet. Azóta már tudom, hogy valójában ez nem így volt.

 

 

Ez volt az első nemzetközi versenyem.Mai viszonylatban iszonyatosan amatőrök voltunk. Mindhármunknak normálzsinóros Eded Racer ernyőnk volt. Ezek az ernyők sokkal rosszabbul repültek mint a többi ernyő. ( kevláros Omega3 proto, kevláros Rainbow, Kevláros Nova proto..) No persze nem csak ezért végeztünk ott ahol végeztünk.

A Kokra völgyet valahogy mindig átrepültük, és után még 1-2 órát egerésztünk a hegyoldalban, amíg lerohadtunk. Eközben kb 20-25 km-t tettünk meg . Azóta már sokat repültünk ott, valamennyire ismerem a terepet és látom hogy mennyire esélytelen próbálkozásaim voltak. Összesen egyszer értem célba egy Krvavec - Kriska gora - Preddvor (26 km ) céltávon.

Volt egy nap mikor sűrű köd volt a starthelyen, de a mezőnyt azért elindították. Ilyekor siklottunk, és arra gondoltunk, hogy a többi 100 pilóta is ezt teszi és senkinek nem fordul véletlenül szembe..Mindent összevetve a kéthetes verseny alatt iszonyatosan sokat tanultunk.

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.