szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Világbajnokság 2011 Training Task

Ma volt a hivatalos edzőnap.

Ebből az lett, hogy reggel a Team Leader briefingen elbeszélték az időt, késve mentünk fel, kapkodva kaseroltunk. Mire nyílt az ablak elég erős lett a szél, sőt később még erősebb. Emiatt elég sokat vártunk, késve startoltam. Kb egy órát repültem, mikor lemerült a varióm, szépen visszaevickéltem a falu szélére.

 

A nap legnagyobb eredménye az, hogy a gyárilag teljesen behúzott mellhevedert meglazítottam a starthelyen, és így a levegőben sokkal jobban éreztem magam. Nagyon várjuk a holnapot, mindenképpen el akarunk startolni az elejével (mint mindenki) , és valahogy jól kéne tolni a levegőben (ahogy hallottam a többiek is erre készülnek).  Minden megbeszélésen elmondják, hogy a levegőben mindenki legyen udvarias, meg stb. Biztos vagyok benne, hogy a tömegben nem lesz nagy udvariaskodás és eljönnek az idők, mikor ember embernek a farkasa. )Nagyon kíváncsi vagyok.

 

 

live tracking nem tudom hol lesz, de talán majd kiteszik a weboldalra: http://piedrahita2011.com

Nagyon kiegyensúlyozott a mezőny,  gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit. Igaz hogy vannak akik 15-20 éve nyomják, és sokan vanak akik 3-4 év alatt kerültek a világranglista első 50 helyére.

AKi esetleg a livetrackingot nézné majd, várhatóan 13:00 körül nyílik az ablak

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés


Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.