szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Mexico PWC 2014 - Valle de Bravo

Olyan beszámolót most nem írok,hogy mentem itt meg it, enyin meg ennyin, és ilyen meg olyan liftek jöttek majd siklottam ennyivel meg annyival. Ezek valószínűleg teljesen követhetetlenek és aki nem ismeri a helyet annak teljesen semmitmondóak is.

Az első napi briefingen kitiltották az Enzo2 ket. Meg elmondták a "szokásos" dolgokat. 

Szeretnék idézni az első briefgről. „This little platou with the rock here  ,is  called G-spot. It is a very strong, and turbulent place. We usoally wait for the start pylon there…” J

 

 

2013 All Africa Open

2013 All Africa open, Porterville

aki keres: forgoszilard kukac gmail.com

 

5 év után ismét Porterville. Itt se változott szinte semmi. Iszonyú a meleg, segítőkész, kedves emberek, óriási húsok esténként... Tónival együtt utaztunk. Nem volt optimális a csatlakozás, 25 óra alatt értünk ide Budapestről.

 

2013 Monarca Open

3-4 év szünet után év után újra Mexico.. 

Ha jól számolom ez a 6. alkalom, hogy Valléba jöttem versenyre. 

Szinte semmi nem változott. Talán csak annyi, hogy a háziúr gyerekei kicsit nagyobbak lettek. De egyébként még mindig van birkafej taco,piac, főtér, forgalom, starthely, verseny. 

 

 

Ernyősfórum

Próbáljuk meg, hogy a Pg fórum ellehetetlenítése után legyen egy új, működő fórum... http://ernyosforum.hu

 

2012 SOPOT elő Vb

Először nem is akartunk jönni a versenyre, de a többi verseny ami szóba jöhetett volna, azok egy-egy napja egybeesett a nagyatádi  Ironman versennyel.  Ha már ennyit edzetttem, akkor mégiscsak meg szeretném csinálni azt az Ironmant másodszor is.
Sejtettük,hogy nem lesz sok induló, de arra azért nem számítottunk, hogy csak 35en leszünk. Először haza akartunk menni, de miután gép csak két nap múlva lett volna, meg már beletettünk egy csomó időt és pénzt ebbe a versenybe,  illetve mérlegeltük,hogy a mezőnyben azért van kb 15 elég jó pilóta, végül maradtunk. Tudtuk, hogy WPRS pontot nem fogunk kapni, de egy jó verseny még simán kijöhetett belőle.

Módosítás dátuma: 2012. július 21. szombat, 15:13
 

2012 Szlovén - Horvát Open - eredméynek

2012 Slovenian & Croatian XC Nationals - Istra Open

 
További cikkeink...


1. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.