szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Világbajnokság 2011 - Task 1 - Nagyon rossz kezdés :(

Világbajnokság 1. Task

Sikerült már az első napon elrontani az egészet, pedig nem is siettem.  A feladat egy 154 km egyvonalú céltáv volt. Időben startoltam, szépen lassan egerésztem a statpylonhoz , ami 20 km-re volt a starthelytől.

 

Világbajnokság 2011 Training Task

Ma volt a hivatalos edzőnap.

Ebből az lett, hogy reggel a Team Leader briefingen elbeszélték az időt, késve mentünk fel, kapkodva kaseroltunk. Mire nyílt az ablak elég erős lett a szél, sőt később még erősebb. Emiatt elég sokat vártunk, késve startoltam. Kb egy órát repültem, mikor lemerült a varióm, szépen visszaevickéltem a falu szélére.

 

Világbajnokság 2011 első repülés

A nagyon hosszúra nyúlt regisztráció után felmentünk repülni. Sajnos le kell szögeznem, hogy a hosszú kihagyás , így első érzésre nem múlt el nyomtalanul. Igaz hogy az ernyő is új, e beülő is új,a fék is túl hosszú de valahogy fejben sem vagyok ott még teljesen.

 

Világbajnokság 2011 Esélylatolgatás

Világbajnokság 2011 Piedrahíta  - esélylatolgatás

 

Ha jól emlékszem az 5 évvel ezelőtti Morzine - ban megrendezett Európa Bajnokság volt az utolsó class I-es verseny amin résztvettem. Azóta volt egy pár, de valahogy egyikre se mentem. Ebből legjobban a mexikói Vb-t sajnálom.

 

2011 British Open - Kobarid

2007 British Open – Kobarid

 

Hosszú kihagyás után ez az első versenyem. Ráadásul új beülővel (Genie Race 2). Ebbe a beülőbe minden start előtt bele kell költözni.

 

2011 Buzet - Horvátország

A verseny a Slovén szervezésű Winter Cup 2. fordulója volt. A futam neve "Heroic Coldness" . Ehhez képest kifejezetten meleg volt. Igaz hogy reggel csak 1-2 fok volt, de délelőtt más 10-12 fokban napozgathattunk a starthelyen.

 
További cikkeink...


3. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.