szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

2010. Real Minas Open

Már sokadszora jöttünk Valadaresbe. Én jobban szeretek új helyekre menni, de az év ezen idõszakában nemigen van más verseny. A történetet színesítette, hogy elkeveredtek az ernyõk, így aztán Losival egy napot vártunk Rióban. Kissé alulbecsültük a pénteki forgalmat , amiatt 2 órás Copacabana strandolásért majdnem 4 órás izzasztó buszozással vezekeltünk.

Módosítás dátuma: 2010. március 26. péntek, 21:23
 

2009 Polish Open - Kobarid

A sportszabályzat változtatások miatt a verseny státusza bizonytalan volt. Nem is igen tudtuk, hogy rangsoroló , vagy hogy egyáltalán létezik e még olyan hogy rangsoroló. WPRS be végül is minden számit. Ha még ez se elég, akkor ha figyelembe vesszük hogy itt a szezon vége és ez az utolsó valamennyire komolynak tekinthető verseny, ahol nem csak noname pilóták vannak, akkor ez kár lett volna kihagyni.

 

2009 Elő Eb - Abtenau

Elsõsorban azért mentünk ki az elõEB-re, mert ha itt lesz jövõre az EB, akkor azért hasznos ha már legalább egy picit ismerjük a viszonyokat.

 

2009 Monarca Open

Elvileg úgy indult a dolog, hogy kimegyek a Monarcára, ami egy jó bemelegítés lesz a VB-re. Csakhogy a MRSZ , vagy a szakbizottság, vagy nem tudom én kicsoda , (lehet hogy nekem kellett volan magamat nevezni?) , elfelejtette benevezni a válogatottat a világbajnokságra. A félrevezetõ az volt, hogy a határidõ lejárta elõtt 2-3 héttel elkérték az adataimat, meg az ernyõ adatait. Emiatt én azt gondoltam, hogy a nevezés sínen van. A legviccesebb az egészben, hogy még most sem lehet tudni, hogy tulajdonképpen kinek kelett volna a nevezést befizetni. Most egy darabig úgyse lesz FAi I -es verseny, 2010 ben pedig kezdődik elölről.

 

2008 Monarca Open

Mivel a verseny alatt nemigen írtam folyamatosan semmi beszámolót, ezért most meg se próbálom felidézni a két hetes folyamatos verseny (na jó.. volt két nap szünet ) konkrét mozzanatait.

 

2007 Ceara

Este már nem volt Fortalezából, ezért a reggel 5 órás busszal mentünk quixadába.

Reggel 8 kor értünk oda. Nagy újdonság nem volt, már voltunk itt egy párszor. Elfoglaltuk a hotelt, de mivel nem nézett ki túl biztatóan az idő, ezért lent vártunk és megreggeliztünk. Fél 10re értünk a starthelyre, ahol éppen valaki lerohadt, ezért a helyi pilóták vártak a starttal. Közben egyre jobb idő lett, magamtól én már indultam volna, de nem akartam az első nap itt okoskodni, mert attól tartottam, hogy hátha nem hülyeség a várás. Az utóbbi hónapok repülései miatt (399Km, 397Km, 414Km) már csak a 400 megrepülése körül forog minden.

 
További cikkeink...


4. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.