szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

2003 All African Open Mivel Cearában tavaly lehúztak minket, ezért úgy döntöttünk, hogy idén Brazilia helyett inkább másik versenyt keresünk. A FAI calendarbol kikeresve ez az All African Open lett.  Dél Afrikáról annyit tudtunk, hogy 6000 m-es felhőalapok vannak, meg oxigénnel kell repülni

 

2003 Világbajnokság - Portugália


1999. óta a VB és EB versenyeket rendszeresen nagyon rossz időjárás kísérte. Eső elmosta a 1999. évi Vb-t , 2000. évi  Eb-t,  2002 Eb-t is. Abban bíztunk, hogy Portugáliában nem lehet rossz idő és végre egy jó világbajnokság lesz.

 
 

2002 Nyikom Kupa

Lehet hogy csak a tájékozatlanságom az oka, de számomra a Nyikom Kupa a semmiből került elő…Mindenféle kósza hírek érkeztek, hogy a hét folyamán Nyikomról meg az Egedről , ernyősök és sárkányosok mekkorákat repültek.

 

2002 Szlovén Open - Tolmin

Az EB re kiválló felkészülési lehetőséget biztosított a Szlonvén Nemzeti Bajnokság. A versenyt - a leendő EB helyszínén - Tolminban rendezték.

Mikor az első nap felmentünk a starthelyre, és láttuk mennyire párás az idő , azt gondoltuk, hogy itt csak valami helyi repülés lesz. Sok időnk nem volt gondolkodni, mert a felszállítás későn indult, és már csak a Briefing után - az ablaknyitással egy időben - értünk a starthelyre...

 

2002. Eger Kupa

Nem készült beszámoló

 


7. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.