szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

2002 Minas Gerais Open

Nem készült beszámoló

 

2001 Xceara . Saját beszámoló

            Nem is tudom, hogy merült fel bennünk, hogy erre a versenyre elutazzunk. Nagyon messze van, drága a nevezés, teljesen  ismeretlen az egész...Azt tudtuk, hogy Quixadából mindig hatalmasakat repülnek...Már többször voltunk Braziliában, de mindig ugyanott (Rio de Janeiro - Governador Valadares ). Ismertük a buszjáratokat, hoteleket, csehókat, utcagyerekeket,  szinte mindent... Most viszont egy teljesen új helyre indultunk. Fortaleza kb 2500 km-re van északra Riótól. Ceará állam fővárosa. (2 millió lakos, csomó magas hotel, tengerpart , hullámok, bűnözés.)

 

2001. Xceara - Simonics Peti

Nemrég érkeztem haza Braziliából és akkor most röviden összefoglalom a   történteket.  Megpróbálok válaszolni benne a korábban a versennyel és válogatottal   kapcsolatos kérdésekre.   Tehát a " csapat" akik mint magánemberek utaztak erre a versenyre a  következők voltak: Forgó Szilárd XC. Tasi Péter XC, Simonics Péter XC.  Tehát   úgy is lehet tekinteni mint egy klub edzőtábor...  Sajnos minden erőfeszítésem ellenére nemigen tologtak szponzorok így hát  teljesen magánerőből finanszíroztuk a részvételt illetve hát "hagyományos "  támogatók segítségével. Nova, Forex, Tengerszem...

 

Szárnyaló magyarok - Xceara az indexen

Szárnyaló magyarok

A brazíliai Xceará-ban rendezett siklóernyős versenyen Forgó Szilárd széria osztályban első, összetettben harmadik helyezést ért el. A tengerentúli helyezés nem csak azért kiemelkedő, mert egy, itthon szinte ismeretlen sportról van szó, hanem mert a verseny komoly pénzdíja miatt itt a világ nagy nevei lettek legyőzve.

H. Kollmann András
2001. december 11., kedd 8:46

 

2001. Minas Gerais Open - Brazília

Kissé rányomta a bélyegét az útra, hogy elutazás előtti napokban becsípődött egy ideg a gerincemben. Gondolkodtam, hogy egyáltalán elinduljak e. Aztán egy kis injekció, tűpárna, csontkovács, és elektromos kezelés után már jobban voltam.  Járni alig tudtam , az ernyőt pedig egyáltalán nem bírtam felemelni, sőt összehajtani se.

 

2000. Európa Bajnokság - Németország

Már a versenyre való jelentkezéskor sejthettük volna, hogy valami nem stimmel. Az új szabályok értelmében már az EB-n való induláshoz is nemzetközi eredmények kellenek. Elég bonyolult volt az eredményeket igazolni (főleg Rácz Balázsét) de végül minden rendeződött.

 


8. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.