szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

2000. Spanish Open - Castejon de Sos

Már a kiutazás előtt tudtuk, hogy ordasság vár ránk, hiszen már az utóbbi években már jártunk itt egynéhányszor. 1997 -ben egy teljes hónapot töltöttünk itt, az elmúlt évben pedig szintén a Spanish Openen vettünk részt. Ez a verseny eléggé kinőtte magát, hiszen a spanyolokon kívül szép számmal akadt argentin, kolumbiai, chilei, német, lengyel.. no és persze magyar. Összesen 130 induló volt. A terep láttán ismét leesett az állam, pedig már nem volt újdonság számomra.

 

2000. PWC Brazilia

Egy héttel a verseny előtt volt a PANAMERICA kupa elnevezésű verseny. Úgy terveztük, hogy ezen is részt veszünk. Lezajlott a regisztráció, befizettük a pénz és izgatottan vártuk az első versenynapot.

 

2000. Millenium Cup Mexico

A Budapest - New York utat végig a pilótafülkében tettük meg.  

 

1999. PWC - Piedrahíta

Piedrahíta talán a legjobb repülőterület egész Európában. A csaknem állandó jó időjárás miatt a napok 99% -ban tényleg lehet repülni.

 

1999 Spanyol Liga Cebreros


Eredetileg a Piedrahíta PWC-re utaztunk el. Ott derült ki, hogy a PWC előtt két nappal van a Spanyol Liga VI.-fordulója, amelyen bárki indulhat. Gondolkodás nélkül beneveztünk. (Simonics Peti, Kérdező Miki, meg én..) A gond csak az volt, hogy a verseny helyszíne 140 km-re volt Piedrahítától.

 

1999. Világbajnokság - Zell am See

Ordas cumi kategóriájú verseny volt. A verseny előtti napokban a helyszínen tekergésztünk és számolgattuk, hogy itt mekkora ordenáré nagy feladatokat fognak kitűzni. Már előre féltem a 250 induló okozta tömegtől a levegőben. Az új ernyőket (NOVA X78 proto azóta Krypton..) közvetlenül a verseny előtt kaptuk meg.

 


9. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.