szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

1999 Spanis Open - Castejon de Sos - Kovi írása

Ha már így a Szilárd felszólított, kötelezett egy levél megírására én is beszámolnék a Spanish Open nevü túlélő versenyről. Nagyon kellemesen néz ki a hely, a startig. Onnantól a perspektíva egy kicsit megváltozik. A kép elkezd ugrálni és az istennek nem lehet megállítani, akárhogy csavargatod a gombokat.

 

1999 Spanis Open - Castejon de Sos

isszajöttünk Castejonból, ahol Spanish Open elnevezésű siklóernyős versenyt rendezték. Nagyon népszerű volt, hiszen 130 induló nevezett.

 

1999. Eger Kupa

Jó verseny volt, annak ellenére, hogy csak két nap volt értékelhető.

 

1999 Brazil Open - Governador Valadares Vas Csaba írása

Megérkezésünk első napján már a hegyen voltunk, ahol találkoztunk a sárkányrepülő világkupa mezőnyével (kb. 30) Elsőre nem is hittem el, hogy ez a kéttucatnyi sárkányos képviselné a világ élmezőnyét. Lehet mondani, a tengerentúli repülőút körülményessége miatt vannak kevesen, de úgy tudom Európában sem kell limitálni a résztvevők számát a zsúfoltság elkerülésére. Hála istennek ernyővel könnyebb utazni, no meg a távról vissza is egyszerűbb a helyzet.

 

1999 Brazil Open - Governador Valadares

Az 1997. Évi PWC helyszínén rendezték a versenyt. Ez volt a Brazil Nemzeti Bajnokság első fordulója, melyen 80 pilóta indult. Nagy nevek nem voltak, mert az egy héttel korábban Argentinában rendezett világkupán vettek részt. A tervezett hét napból öt lett érvényes.

 

1998 XC Open - Szlovénia

Közel 50 pilóta utazott el Szlovéniába, hogy részt vehessen XC Open elnevezésű versenyen. Ismét be kellett látni, hogy a rossz időjárás bármit tönkretehet. Közel egy hétig sátraztunk a zuhogó esőben a többek által Zöld Pokolnak nevezett helyen. Mindössze egyetlen érvényes versenynap volt. Ekkor egy 50km-es törtvonalú céltávot repültünk.

 


10. oldal / 12

Az akkumulátorok szakértője

Hirdetés
A legnagyobb márkafüggetlen akkuimportőr. Elég ha a pénztárnál megemlíted hogy siklóernyős vagy, azonnal kapsz 10%-15% engedményt, a már amúgy is korrekt árakból.

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés

MOTOROLAJ

Hirdetés
A legújabb technológiának köszönhetően , a lekopott fématomok, visszaépülnek a felületre.