szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Ide jonnek a versenyleírásokVilágbajnokság 2011 legfrisebb fejlemények

Mai nap nincs repülés.

Egyelőre megállították a versenyt. Ötleteket gyűjtenek a biztonságos folytatáshoz..... Legjobb esetben is csak sima egyirányú XC verseny lesz belőle. Este 7 ig minden nap....

Közben beszéltem pár emberrel,

 

Világbajnokság 2011 Task 2 - picit már jobb..

Reggel zárt felhőzet volt, de aztán szépen kitisztult. Sőt egész nap kék volt az ég,  felhők nélkül. Ma is nyugati szelet jósoltak, de alacsonyabb alappal. A feladat első része a gerincen volt, nem is nagyon lehetett starthely fölé tekerni. A feladat vége pedig át a Villatorró hágón, cél Avila.

 

Világbajnokság 2011 - Task 1 - Nagyon rossz kezdés :(

Világbajnokság 1. Task

Sikerült már az első napon elrontani az egészet, pedig nem is siettem.  A feladat egy 154 km egyvonalú céltáv volt. Időben startoltam, szépen lassan egerésztem a statpylonhoz , ami 20 km-re volt a starthelytől.

 

Világbajnokság 2011 Training Task

Ma volt a hivatalos edzőnap.

Ebből az lett, hogy reggel a Team Leader briefingen elbeszélték az időt, késve mentünk fel, kapkodva kaseroltunk. Mire nyílt az ablak elég erős lett a szél, sőt később még erősebb. Emiatt elég sokat vártunk, késve startoltam. Kb egy órát repültem, mikor lemerült a varióm, szépen visszaevickéltem a falu szélére.

 

Világbajnokság 2011 első repülés

A nagyon hosszúra nyúlt regisztráció után felmentünk repülni. Sajnos le kell szögeznem, hogy a hosszú kihagyás , így első érzésre nem múlt el nyomtalanul. Igaz hogy az ernyő is új, e beülő is új,a fék is túl hosszú de valahogy fejben sem vagyok ott még teljesen.

 


3. oldal / 15

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés