szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Ide jonnek a versenyleírásokVilágbajnokság 2011 Esélylatolgatás

Világbajnokság 2011 Piedrahíta  - esélylatolgatás

 

Ha jól emlékszem az 5 évvel ezelőtti Morzine - ban megrendezett Európa Bajnokság volt az utolsó class I-es verseny amin résztvettem. Azóta volt egy pár, de valahogy egyikre se mentem. Ebből legjobban a mexikói Vb-t sajnálom.

 

2011 British Open - Kobarid

2007 British Open – Kobarid

 

Hosszú kihagyás után ez az első versenyem. Ráadásul új beülővel (Genie Race 2). Ebbe a beülőbe minden start előtt bele kell költözni.

 

2011 Buzet - Horvátország

A verseny a Slovén szervezésű Winter Cup 2. fordulója volt. A futam neve "Heroic Coldness" . Ehhez képest kifejezetten meleg volt. Igaz hogy reggel csak 1-2 fok volt, de délelőtt más 10-12 fokban napozgathattunk a starthelyen.

 

2010. Real Minas Open

Már sokadszora jöttünk Valadaresbe. Én jobban szeretek új helyekre menni, de az év ezen idõszakában nemigen van más verseny. A történetet színesítette, hogy elkeveredtek az ernyõk, így aztán Losival egy napot vártunk Rióban. Kissé alulbecsültük a pénteki forgalmat , amiatt 2 órás Copacabana strandolásért majdnem 4 órás izzasztó buszozással vezekeltünk.

Módosítás dátuma: 2010. március 26. péntek, 21:23
 

2009 Polish Open - Kobarid

A sportszabályzat változtatások miatt a verseny státusza bizonytalan volt. Nem is igen tudtuk, hogy rangsoroló , vagy hogy egyáltalán létezik e még olyan hogy rangsoroló. WPRS be végül is minden számit. Ha még ez se elég, akkor ha figyelembe vesszük hogy itt a szezon vége és ez az utolsó valamennyire komolynak tekinthető verseny, ahol nem csak noname pilóták vannak, akkor ez kár lett volna kihagyni.

 


4. oldal / 15

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés