szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Ide jonnek a versenyleírások2009 Elő Eb - Abtenau

Elsõsorban azért mentünk ki az elõEB-re, mert ha itt lesz jövõre az EB, akkor azért hasznos ha már legalább egy picit ismerjük a viszonyokat.

 

2009 Monarca Open

Elvileg úgy indult a dolog, hogy kimegyek a Monarcára, ami egy jó bemelegítés lesz a VB-re. Csakhogy a MRSZ , vagy a szakbizottság, vagy nem tudom én kicsoda , (lehet hogy nekem kellett volan magamat nevezni?) , elfelejtette benevezni a válogatottat a világbajnokságra. A félrevezetõ az volt, hogy a határidõ lejárta elõtt 2-3 héttel elkérték az adataimat, meg az ernyõ adatait. Emiatt én azt gondoltam, hogy a nevezés sínen van. A legviccesebb az egészben, hogy még most sem lehet tudni, hogy tulajdonképpen kinek kelett volna a nevezést befizetni. Most egy darabig úgyse lesz FAi I -es verseny, 2010 ben pedig kezdődik elölről.

 

2008 Monarca Open

Mivel a verseny alatt nemigen írtam folyamatosan semmi beszámolót, ezért most meg se próbálom felidézni a két hetes folyamatos verseny (na jó.. volt két nap szünet ) konkrét mozzanatait.

 

2007 Ceara

Este már nem volt Fortalezából, ezért a reggel 5 órás busszal mentünk quixadába.

Reggel 8 kor értünk oda. Nagy újdonság nem volt, már voltunk itt egy párszor. Elfoglaltuk a hotelt, de mivel nem nézett ki túl biztatóan az idő, ezért lent vártunk és megreggeliztünk. Fél 10re értünk a starthelyre, ahol éppen valaki lerohadt, ezért a helyi pilóták vártak a starttal. Közben egyre jobb idő lett, magamtól én már indultam volna, de nem akartam az első nap itt okoskodni, mert attól tartottam, hogy hátha nem hülyeség a várás. Az utóbbi hónapok repülései miatt (399Km, 397Km, 414Km) már csak a 400 megrepülése körül forog minden.

 

2007 Nordic Open - Piedrahíta

 Mikor leszállás közben a repülõm bemondták, hogy Madridban 20 fok van, akkor azt hittem, hogy elnéztek valamit, hiszen otthon még 32 fok volt mikor felszálltunk. Losi még indulás elõtt felhívott, hogy hozzon-e meleg ruhát, mire annyit mondtam hogy ne röhögtessen már. Spanyolországba megyünk, és ott nemigen lesz 30 fok alatt sose.

 


5. oldal / 15

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés