szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Ide jonnek a versenyleírások2003 1st Asian Open

 Pepóval ketten vágtunk neki ennek a túrának. Miután Szöulból megérkeztünk Hadongba és ott zuhogott az eső, kissé elkeseredtünk. De azért bíztunk benne, hogy mire a verseny kezdődik bejavul az idő. A versenyen főleg Ázsiai pilóták voltak, koreaiak, kínaiak, japánok, indonézek, indiaiak, illetve ausztrálok, németek, oroszok, ukránok, kazahok. Úgy gondoltuk, hogy egy csomó pilóta van, aki a végén majd mögöttünk végez. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy a mi Radonjainkon kívül mindenki versenyernyővel (főleg Boomerang) indult.

 

2003 All African Open Mivel Cearában tavaly lehúztak minket, ezért úgy döntöttünk, hogy idén Brazilia helyett inkább másik versenyt keresünk. A FAI calendarbol kikeresve ez az All African Open lett.  Dél Afrikáról annyit tudtunk, hogy 6000 m-es felhőalapok vannak, meg oxigénnel kell repülni

 

2003 Világbajnokság - Portugália


1999. óta a VB és EB versenyeket rendszeresen nagyon rossz időjárás kísérte. Eső elmosta a 1999. évi Vb-t , 2000. évi  Eb-t,  2002 Eb-t is. Abban bíztunk, hogy Portugáliában nem lehet rossz idő és végre egy jó világbajnokság lesz.

 
 

2002 Nyikom Kupa

Lehet hogy csak a tájékozatlanságom az oka, de számomra a Nyikom Kupa a semmiből került elő…Mindenféle kósza hírek érkeztek, hogy a hét folyamán Nyikomról meg az Egedről , ernyősök és sárkányosok mekkorákat repültek.

 


8. oldal / 15

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés