szitto.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyleírások

Ide jonnek a versenyleírásokSzárnyaló magyarok - Xceara az indexen

Szárnyaló magyarok

A brazíliai Xceará-ban rendezett siklóernyős versenyen Forgó Szilárd széria osztályban első, összetettben harmadik helyezést ért el. A tengerentúli helyezés nem csak azért kiemelkedő, mert egy, itthon szinte ismeretlen sportról van szó, hanem mert a verseny komoly pénzdíja miatt itt a világ nagy nevei lettek legyőzve.

H. Kollmann András
2001. december 11., kedd 8:46

 

2001. Minas Gerais Open - Brazília

Kissé rányomta a bélyegét az útra, hogy elutazás előtti napokban becsípődött egy ideg a gerincemben. Gondolkodtam, hogy egyáltalán elinduljak e. Aztán egy kis injekció, tűpárna, csontkovács, és elektromos kezelés után már jobban voltam.  Járni alig tudtam , az ernyőt pedig egyáltalán nem bírtam felemelni, sőt összehajtani se.

 

2000. Európa Bajnokság - Németország

Már a versenyre való jelentkezéskor sejthettük volna, hogy valami nem stimmel. Az új szabályok értelmében már az EB-n való induláshoz is nemzetközi eredmények kellenek. Elég bonyolult volt az eredményeket igazolni (főleg Rácz Balázsét) de végül minden rendeződött.

 

2000. Spanish Open - Castejon de Sos

Már a kiutazás előtt tudtuk, hogy ordasság vár ránk, hiszen már az utóbbi években már jártunk itt egynéhányszor. 1997 -ben egy teljes hónapot töltöttünk itt, az elmúlt évben pedig szintén a Spanish Openen vettünk részt. Ez a verseny eléggé kinőtte magát, hiszen a spanyolokon kívül szép számmal akadt argentin, kolumbiai, chilei, német, lengyel.. no és persze magyar. Összesen 130 induló volt. A terep láttán ismét leesett az állam, pedig már nem volt újdonság számomra.

 

2000. PWC Brazilia

Egy héttel a verseny előtt volt a PANAMERICA kupa elnevezésű verseny. Úgy terveztük, hogy ezen is részt veszünk. Lezajlott a regisztráció, befizettük a pénz és izgatottan vártuk az első versenynapot.

 


10. oldal / 15

Gradient

Köszönet Ondrej Dupalnak és a Gradient gyárnak, hogy rendszeresen a legújabb ernyőikkel repülhetek.
Hirdetés